Beuser & Angus Spezial Cocktail Zubereitung / Mixanleitung: Mixanleitung:
Alle Zutaten (bis auf den Bitter) auf Eis sehr kräftig shaken und
auf Crushed Ice in einem Tumbler abseihen. Abschließend etwas Orangenblütenwasser auf den fertigen Drink tröpfeln. Bargeflüster:
Kreation von Gonçalo de Sousa Monteiro
Zitat:
"Bastian Heuser asked me for a Chartreuse Sour in the eve of the Bols Bar Coaching tour through Germany, where he would be working along with Angus Winchester, the unofficial Chartreuse ambassador. Lime or Lemon? I asked. Thats up to you was Bastians answer, But with Egg White, please. My choice fell on lime, which I started to sweeten with maraschino and a small dash of sugar. The Last Word seemed to be an inspiration. A healthy portion of Chartreuse Verte followed and the white of a small egg. This mixture would need a very long shake. A Ramos inspired finish with orange flower water was the result."
Wenn Ihr für das Beuser & Angus Spezial Rezept Hilfe beim Mischen benötigt oder für eine Zutat ein passenden Ersatz bzw. alternative Zutaten sucht, dann fragt einfach in unserem Cocktail Forum nach. Dort helfen wir dir! Dieses Rezept wurde eingegeben vom Community-Member backju. |